Rize Gündoğdu Sel Felaketi / 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi.

Rize Gündoğdu Sel Felaketi / 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi.. Dün etkili olan ve aralıklarla süren yağışlar sonrası derelerin taşması sonucu kent merkezinde 3 ev yıkıldı, 10 bina ağır hasar gördü. Habername ekibi ise felaketin izlerini yerinde gördü. Rize'de ayılar, 25 yayla evine zarar verdi. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. Rize merkez'e bağlı gündoğdu mahallesi'nde 2010 yılında meydana gelen ve 12 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise kaybolduğu sel felaketinin ardından alınan tedbirler yeni bir facianın yaşanmasının önüne geçti.

Yaşadığımız bu büyük felakette hayatını kaybeden hemşerilerime allah�tan rahmen, yakınlarına başsağlığı dilerim. Çayeli'nde dün öğle saatlerinde başlayan yağmur, gece etkisini artırdı. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde yağışın kesilmesinin ardından evlerin yıkıldığı, insanların mahsur kaldığı yolunda ihbar alınan bölgelere ulaşmak sel felaketinde hayatını kaybeden ve şu ana kadar cesetlerine ulaşılan 8 kişinin isimleri şöyle: Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

Rize De Yagmur Yagdi 12 Kisi Oldu
Rize De Yagmur Yagdi 12 Kisi Oldu from mimdap.org
Çayeli'nde dün öğle saatlerinde başlayan yağmur, gece etkisini artırdı. Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Anasayfa » vi̇deo galeri̇ » gündoğdu sel felaketi. Maviyemişten gelir sağlamak i̇çin çalışmalar. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Puan ver yorum yaz 2321 kişi izledi.

Ri̇ze (a.a) merkeze bağlı gündoğdu beldesinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hayatı felç etti.

Rize'nin gündoğdu beldesinde 26 ağustos 2010 tarihinde yaşanan sel ve heyelan felaketi ile ilgili olarak tmmob heyeti 2 eylül 2010 tarihinde bölgeye bir inceleme gezisi düzenlemiş ve incelemeler sonucunda bir rapor hazırlanmıştır. Başbakan erdoğan, rize'de yaşanan sel felaketi ve heyelanla ilgili rize valisi seyfullah hacımüftüoğlu ve belediye başkanı halil bakırcı'yı arayarak detaylı bilgi aldı. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Rize ilimizin gündoğdu beldesinde 26 ağustos gecesi oluşan sel felaketinin ardından yaşanan heyelanda 11 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu. Bu su gücüne bir şey dayanmaz. Rize'de ayılar, 25 yayla evine zarar verdi. '2008'den bu yana meydana gelen en kötü sel felaketi'. Ülkemizin birçok bölgesinde yaşanan sel felaketleri alt yapı. Rize'deki hastaneler 'randevu' sistemine geçti. Boşaltılan evlerin hayli fazla olduğu bölgede, yedi ölü ve 10'un üzerinde yaralı var. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 6 kişi de yaralandı. 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi.

Rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Ayrı ayrı kıldırılan namazlarının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere rize il merkezi ile gündoğdu beldesine gönderildi. Popüler haberler / selim deni̇zalp. 2 kişinin kayıp olduğu bölgede 3'ü ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde yağışın kesilmesinin ardından evlerin yıkıldığı, insanların mahsur kaldığı yolunda ihbar alınan bölgelere ulaşmak sel felaketinde hayatını kaybeden ve şu ana kadar cesetlerine ulaşılan 8 kişinin isimleri şöyle:

Yeni Mesaj Manisa Da Sel Felaketi
Yeni Mesaj Manisa Da Sel Felaketi from www.yenimesaj.com.tr
2 kişinin kayıp olduğu bölgede 3'ü ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Rize gündoğdu sel felaketi ◥◣◥◣our social networks◥◣◥◣ follow us on our fan pages: Puan ver yorum yaz 2321 kişi izledi. Ülkemizin birçok bölgesinde yaşanan sel felaketleri alt yapı. Maviyemişten gelir sağlamak i̇çin çalışmalar. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet.

Kayıp olan 2 vatandaşa ise hala ulaşılamadı.

Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Ri̇ze (a.a) merkeze bağlı gündoğdu beldesinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Yaşadığımız bu büyük felakette hayatını kaybeden hemşerilerime allah�tan rahmen, yakınlarına başsağlığı dilerim. Cenaze namazı sonrasında vildan, muhammet ve meliha kopuz'un cenazeleri ilçeye bağlı madenli köyünde toprağa verilirken, akif, münevver ve ahmet kopuz ise gündoğdu beldesindeki aile kabristanlığında toprağa. Kayıp olan 2 vatandaşa ise hala ulaşılamadı. Başbakan recep tayyip erdoğan, rize'nin merkeze bağlı gündoğdu beldesinde sağanak sonucu meydana gelen sel ve heyelanların ardından, bölgeye 1,5 milyon liralık acil nakdi yardım gönderilmesi için talimat verdi. felaketin yaşandığı gündoğdu beldesine giden devlet bakanı faruk nafiz özak. Puan ver yorum yaz 2321 kişi izledi. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Başbakan erdoğan, rize'de yaşanan sel felaketi ve heyelanla ilgili rize valisi seyfullah hacımüftüoğlu ve belediye başkanı halil bakırcı'yı arayarak detaylı bilgi aldı. Popüler haberler / selim deni̇zalp. 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Dün etkili olan ve aralıklarla süren yağışlar sonrası derelerin taşması sonucu kent merkezinde 3 ev yıkıldı, 10 bina ağır hasar gördü.

Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Başbakan recep tayyip erdoğan, rize'nin merkeze bağlı gündoğdu beldesinde sağanak sonucu meydana gelen sel ve heyelanların ardından, bölgeye 1,5 milyon liralık acil nakdi yardım gönderilmesi için talimat verdi. felaketin yaşandığı gündoğdu beldesine giden devlet bakanı faruk nafiz özak. Cenaze namazı sonrasında vildan, muhammet ve meliha kopuz'un cenazeleri ilçeye bağlı madenli köyünde toprağa verilirken, akif, münevver ve ahmet kopuz ise gündoğdu beldesindeki aile kabristanlığında toprağa. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada. Anasayfa » vi̇deo galeri̇ » gündoğdu sel felaketi.

Rize Haberleri Rize Valisi Bektas Sel Ve Heyelanlarin Nedeni Dogaya Kontrolsuz Mudahale Yerel Haberler
Rize Haberleri Rize Valisi Bektas Sel Ve Heyelanlarin Nedeni Dogaya Kontrolsuz Mudahale Yerel Haberler from i4.hurimg.com
Popüler haberler / selim deni̇zalp. Rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. Rize merkez'e bağlı gündoğdu mahallesi'nde 2010 yılında meydana gelen ve 12 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise kaybolduğu sel felaketinin ardından alınan tedbirler yeni bir facianın yaşanmasının önüne geçti. Rize'de sel felaketi rize'de sel sularına kapılan 1 kadın hayatını kaybetti. Ri̇ze (a.a) merkeze bağlı gündoğdu beldesinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde yağışın kesilmesinin ardından evlerin yıkıldığı, insanların mahsur kaldığı yolunda ihbar alınan bölgelere ulaşmak sel felaketinde hayatını kaybeden ve şu ana kadar cesetlerine ulaşılan 8 kişinin isimleri şöyle: 'en büyük felaketlerden bi̇ri̇' rize belediye başkanı halil bakırcı, gündoğdu beldesinde yaşanan sel ve heyelanın da rize'de cumhuriyet tarihinde yaşanan en büyük felaketlerden biri olduğunu söyledi.

Ri̇ze (a.a) merkeze bağlı gündoğdu beldesinde dün saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış hayatı felç etti.

Boşaltılan evlerin hayli fazla olduğu bölgede, yedi ölü ve 10'un üzerinde yaralı var. Dün etkili olan ve aralıklarla süren yağışlar sonrası derelerin taşması sonucu kent merkezinde 3 ev yıkıldı, 10 bina ağır hasar gördü. Giriş:28 ağustos 2010 13:47 güncelleme:04 eylül 2020. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet kopuz (20), kızı vildan kopuz (18). Çayeli'nde dün öğle saatlerinde başlayan yağmur, gece etkisini artırdı. Rize'nin gündoğdu beldesi'nde dün gece etkili olan sel sonrası heyelanda 11 kişi hayatını kaybetti. Bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı. Karadeniz'e yazın gelenler, pandemi nedeniyle dönmüyor. Akif kopuz (53), eşi meliha kopuz (47), oğlu muhammet. Rize'de şiddetli yağış nedeniyle gündoğdu mahallesi yollar sular altında kaldı. Bakırcı, yolda yürümek bile mümkün olmadı. Rize'de dünden itibaren etkisini gösteren şiddetli yağış sel ve taşkınların olmasına neden oldu. Sel sularının otomobili sürüklediği anlar kamerada.

Rize'nin gündoğdu beldesi'nde dün gece etkili olan sel sonrası heyelanda 11 kişi hayatını kaybetti rize sel. Kayıp olan 2 vatandaşa ise hala ulaşılamadı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook